Wednesday, May 29, 2013

Suprise & Awesome Giveaway by SN

                                                                             
MEGA GIVEAWAY 
" SUPRISE & AWESOME GIVEAWAY BY SN " 


CLICK BANNER !


PRIZES :
 Peplum Lace Kurung, Jubah Dress, CTAC bag, Tudung/shawl ,Baucer discount, top up
cash, button bagde, Sabun GLuta 3 layer, jam moustache, anak tudung bawal berwarna
keychain felt craft, brooch felt,  shiseido black mask, broochquilling bookmark, Dress Labuh,
 Blouse, keychain Domokun, etude house styling eyeliner & tomatox, Gift dari Utara ,
1 unit mug PUTIH bercetak BERNILai RM27 (Sem)/RM32 (sbh/srwk), bookmark , coklat oreo



SAYA TAG : 
a) REENA
b) ROSLIZA







Thursday, May 23, 2013

Bantal FACEBOOK~

Assalamualaikum dan salam sejahtera.....

Sebut je Facebook, semua orang dah ada sekarang kannnn....
hahahahahah....di atas kesempatan inilah saya nak tunjukkan sedikit senarai koleksi koleksi bantal FB yang dihasilkan....

lailailai....jemput jemput menjamu mata malam malam ni.....
Esok cuti kan....heheheeheh

Warna Biru dan Kuning

Warna Coklat dan Merah Jambu

Sesiapa berminat nak bantal yang sama bolehlah buat tempahan ke emel kami ye....
Permintaan warna dan saiz akan dirunding bersama... 



Ada yang nak buat logo lain ke???
hahaha

~ Selamat Hari Wesak & Selamat Bercuti ~


Wednesday, May 22, 2013

Mr ♥ Mrs Pillow

Assalamualaikum........

Sempena cuti sekolah, ramai yang mengambil peluang mengadakan majlis walimatul urus atau kenduri kawen.....
Saya dapat banyak jemputan daripada facebook, al maklumlah, zaman moden sekarang, yang mana jauh jauh pun dapat tahu....
Sekarang kalau ada sesiapa berhajat nak hadiahkan bakal mempelai dengan hadiah berupa bantal, bolehlah tempah yeee.....

Heheehe, jommm tengok koleksi koleksi bantal kamiiii

Atas : Merah + Pink
Bawah : Hijau + Kuning

Atas : Biru muda + Pink
Bawah : Ungu + Kuning cair





Kualiti gambar yang dilampirkan diharap memuaskan.....
hahahahaaaa

Berminat bolehlah masuk order (by email)
Segala permintaan boleh dirunding

♥♥♥ Sekian ♥♥♥





Monday, May 13, 2013

Hadiah Sponsor

Assalamualaikum........

Alhamdulillah, dapat jugak siapkan hadiah sponsor untuk 'Segmen Simple-Simple by Mohd Zuhri'.... Sebenarnya segmen tu dah lama tamat, sekarang ni je baru rajin nak post entri.....
Hahahaha...tak tahu la hadiah dah sampai ke tangan pemenang ke belum, mari mari tengok...... (",)

Ni untuk Asma's Sah

Ni untuk Nur Aribah Izni

Harap harap kome berpuas hati la ye.....
Tahniah kepada 2 orang pemenang ni...
Saiz bantal lebih kurang saiz A4....


Friday, May 3, 2013

Mari Berkongsi Wasiat Nabi Muhammad S.A.W.

ASSALAMUALAIKUM......

Salam Hari Jumaat. Penghulu segala hari. Sempena hari yang indah ini, saya nak kongsikan sedikit ilmu dan pesanan bagi kita sesama manusia...

Baca sampai habis tau, tak rugi pun.....

Wasiat Nabi Muhammad S.A.W.

Sama-sama kita saling berpesan dan sebarkan kepada sesama Muslim semampu anda....

"Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh..... Ini adalah surat wasiat dari penjaga makam Nabi Muhammad SAW iaitu Sheikh Ahmad... Maeine (Saudi Arabia). Pada suatu malam ketika membaca Al-Quran dimakam Rasulullah SAW, selepas membaca lalu hamba tertidur, dalam tidur hamba bermimpi didatangi Rasulullah SAW lalu bersabda kepada hamba, dalam 60 000 orang yang meninggal dunia di zaman ini tiada seorang pun yang matinya dalam keadaan beriman.

● Isteri tidak mendengar kata suami.
 ● Orang kaya tidak lagi bertimbang rasa.
● Orang tidak lagi berzakat dan tidak membuat kebajikan.

Oleh itu wahai Sheikh Ahmad, hendaklah kamu menyedarkan kepada orang Islam ini supaya membuat kebajikan, kerana hari penghabisan (Qiamat) akan tiba di mana bintang akan terbit dari langit, sesudah itu matahari akan turun di atas kepala. 

Pesanan Hamba Ini

● Berselawat - untuk junjungan Nabi kita Muhammad SAW.
● Bertaubatlah - dengan segera sementara Pintu Taubat masih terbuka.
● Solat jangan ditinggalkan - solat perkara pertama yang akan dihisab.
● Berzakat - jangan ditinggalkan.
● Menunaikan Fardhu haji - bila berkemampuan.
● Jangan menderhaka kepada kedua ibubapa.


~ Semoga Kita Semua Tergolong Dalam Kalangan Orang-Orang Beriman Di Sisi Allah ~




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cheeky Quotes