Wednesday, May 21, 2014

Tambah Like FB Page - FREE

Assalamualaikum.

Alhamdulillah... ada sedikit keterujaan nak kongsi sikit dengan online-online seller atau blogger-blogger yang beniat menambah like untuk fanpage atau page facebook korang. Meh sini nak ajar. Memang senang dan yang penting FREE FREE PERCUMA hokay... Eksaited gile sebab page FB mokcik yang suam-suam kuku tu, naik jap jeee.... hehehehe

Selalu dengar yang berbayar kan, tak! Kali ni memang betul-betul free. Ikut je step kat bawah ni. Mesti korang tertanya-tanya kan macam mna... hoho

Kaedah Mudah Tambah Like FB :

1. Klik website -----> YouLikeHits.com

2. Sign Up dulu. Ingat, untuk password korang mesti ada satu huruf besar dan satu nombor contohnya ---> 7Dagang 
Sign Up sini.

Dah siap Sign Up, cek email, diorang hantar Activation Code.
Pastu dah boleh Login, korang masukkan Activation Code tu bila direquest.

Then, akan keluar interface macam gambar kat bawah ni, pilih logo Facebook, pastu klik bahagian gear tu.

Klik dekat anak panah tu.

Copy URL FB Page korang dan paste di ruangan "Add a Page". Macam gambar kat bawah ni, refer kotak Oren. Dan pilih payout nak letak berapa, refer kotak hijau.

Payout ni Point yang korang bagi bila orang klik LIKE untuk page korang. Disarankan letak sikit dulu, kumpul point bebanyak, baru boleh letak banyak. Buat permulaan, saya letak 7 point dulu.

Masukkan URL page dan pilih Payout.

Kalau Point korang dah habis, boleh topup balik dengan cara cepat iaitu pilih mana-mana tab bahagian kiri tu, kan ada macam-macam pilihan. Kalau nak point yang banyak tapi cara leceh sikit, pilihlah tab Facebook, macam gambar di bawah.

Nampak tab sebelah kiri tu. Pilih je mana-mana. Kalau Facebook keluar cenggini la.

Kalau malas nak cari point, tunggu je. 50 POINTS akan diberi percuma setiap hari. Apa yang korang perlu buat ialah korang kena Login setiap hari di YouLikeHits.com dan klik "Claim 50 Free Points Daily".... tu jee. Kalau ada semangat waja nak tambah like tapi takde modal, buat macam ni selalu.

Solosai.

Dah pi Sign Up dekat YouLikeHits.com cepat!


4 comments:

  1. tag http://belongtomee.blogspot.com/2014/05/ga-pertama-sambutan-hari-lahir-anak.html

    ReplyDelete
  2. 안녕하세요~ HI~ this is Twinscraftlife! please visit our blog shop! we sell various cool handmade stuff!! 꼭 오세요~~^^
    twinscraftlife.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Are you looking for free YouTube Subscribers?
    Did you know that you can get them AUTOMATICALLY AND TOTALLY FOR FREE by registering on You Like Hits?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cheeky Quotes