Tuesday, April 30, 2013

Segmen Topup 24 Jam Fizgraphic



Assalamualaikum w.b.t

Segmen ini akan berlangsung selama 24 jam sahaja mulai pada jam ini. 
So besok pada pukul 12 Tengahari bertarikh 1 Mei 2013 akan TAMAT.
Segmen ini ditaja oleh Fizgraphic, EmasPutih, CikLyeen, Hakimie, Cimie, Alia dan Amirul.

Syarat-syaratnya : 

Buat entry bertajuk :
Segmen Topup 24 Jam Fizgraphic


Follow blog tersebut :

Like Fan Page

Follow Google +


Follow Twitter




WAJIB Copy paste coding entry yang diberikan dibawah ini dan paste kan ke ruanganhtml post. *kalau x faham sila ikut step dibawah*




SIAP? Tinggalkan link entry di ruangan komen di bawah.

HADIAH : 
Top Referal
RM10 x 4

Random
RM5 x 8

SELAMAT MENJOINKAN DIRI!


Monday, April 29, 2013

New Item - Tissue Holder

Assalamualaikum.....

Sekarang ni kami ada mengeluarkan item baru iaitu tissue holder atau lebih senang nak sebut bekas tisu la. Bekas tisu yang disediakan buat masa sekarang ialah untuk tisu yang bersaiz kecik. Design yang dibuat ni simple je, dan senang untuk letak dekat mana-mana pun. Nak bawak berjalan pun senang.

Haaa...ada tiga pandangan.
Gambar-gambar ni disusun menggunakan Photo Grid


Ok, yang ni pulak untuk pandangan depan dan belakang.

Untuk padanan warna yang digunakan untuk corak dan background ialah :
1. Kelabu dan Maroon
2. Khaki dan Merah
3. Coklat Gelap dan Pink

Padanan warna ni ikut kesesuaian, kalau tak kena nanti nampak tak cantik pulak kan? heheheheh.
Kalau berminat bolehlah tempah.

sekian, tadaaa

Friday, April 26, 2013

Saya Nak Masuk Dalam Bloglist Fuh.My

Assalamualaikum....

Salam Hari Jumaat. Tujuan diadakan Segmen ini adalah untuk mencari blogger-blogger baru atau lama mengembangkan trafik blog mereka.
50 blog yang bertuah akan dimasukkan sebagai Bloglist Fuh.My selama sebulan! Fuh..hebat! Syarat penyertaan mudah dan ringkas sahaja. Sesiapa yang belum join lagi, cepat! Mungkin anda yang terpilih.

Tarikh tamat adalah pada 30 April 2013.
Terbuka kepada semua blogger.

Banner segmen. Jangan lupa tampal sekali!


Kenapa Mesti Masuk Dalam Bloglist Fuh.My ?

● Purata pageview harian blog Fuh.My 50,000 sehari! 
● Google Page Rank 3
● Backlink berkualiti dari Fuh.My
● Dapat promosi blog kita kepada blogger-blogger lain
● Top referrer akan mendapat cash/topup RM30


~ SEKIAN, SELAMAT MENCUBA ~


Monday, April 22, 2013

Segmen Follow April Hingga Disember 2013

Assalamualaikum.....

Amacam tajuk dia? Bestkan...Untuk sesiapa yang nak tambah follower, boleh la join Segmen yang panjang ni...Syarat nak join pun senang je...

Banner segmen dari penganjur Cik Akak....

Segmen ni bermula pada 2 April 2013 dan tamat pada 31 Disember 2013..
Huh, panjang tu..Sesiapa yang tak sempat join sekarang, ada banyak masa lagi..
Jangan lupa join sekali, boleh tambah follower, ada hadiah lagi.

Selamat Mencuba

(",)

Mini GA 2

Assalamualaikum.....

Syiela dari semekarartie.blogspot telah menganjurkan satu Mini Giveaway yang bertajuk Mini GA Bedak Arab by Syiela..

Banner dari Mini GA

Hadiah berupa Bedak Arab 50g dari penganjur tapi jumlahnya belum tentu lagi bergantung pada jumlah penyertaan. So, join la beramai-ramai....

GA ni tamat pada 27 April 2013, dan pemenang akan diketahui selepas tarikh tersebut. Syarat penyertaan mudah je, follow blog penganjur, buat entri dan linkkan entri anda di bahagian komen. Jangan lupa pulak letak banner ye...Senang je, semua boleh join.

~ Selamat berjaya kepada semua peserta ~


Bantal Kucing

Assalamualaikum....

Alhamdulillah, rezeki Allah itu sentiasa ada. Kita sebagai manusia perlu berusaha dengan nikmat yang ada. Ok, sekarang ni khas untuk peminat-peminat tegar kucing di luar sana, ada satu design bantal felt dengan applique kucing! Material yang akan digunakan untuk bantal ini adalah cotton dan felt.

Kenapa cotton? Sebab lebih selesa dan sesuai untuk digabungkan dengan applique kucing dari felt ni. Design ni simple dan tak berserabut sangat.

Pillow 4


Material : Cotton + Felt
Saiz : 17 inci x 12 inci

Berminat? Jom tempah, jangan tunggu lagi!
Anda boleh pelbagaikan warna mengikut keselesaan masing-masing.

Email : anginsepoisepoi7@gmail.com

~ ~ (",) ~ ~

Sunday, April 21, 2013

Simple Felt Pillow

Assalamualaikum...

Ada sesiapa berminat dengan bantal kat bawah ni? Hehehe
Ni adalah diantara design felt pillow yang simple but nice. Kalau ada yang berminat boleh la tempah dengan saya. Setakat ni warna, text dan saiz boleh request. Boleh la dijadikan hadiah hari jadi atau hadiah untuk pengantin baru. Al maklumlah, sekarang ni kan musim kenduri. Nak buat untuk anak pun boleh, jadikan bantal busuk! wehehehe

Pillow 1


Material : Felt
Saiz : 17 inci x 10 inci

Pillow 2


Material : Felt
Saiz : 17 inci x 10 inci

Pillow 3


Material : Felt
Saiz : 12 inci x 12 inci

Cantik dan simple kan? Kalau ada yang berminat boleh hubungi saya melalui emel, sms/whatsapp. Jangan tunggu lagi...hehehe
Note : All picture above are example of design sample

Emel : anginsepoisepoi7@gmail.com



~selamat berhujung minggu~

Saturday, April 20, 2013

Lulla Photography Photo Contest

Assalamualaikum.....

Tak sampai 5 jam buat entri, dah masuk GA / contest pulak..Tapi contest ni sangat menarik hati saya, sebab tu saya tertarik nak join skali....(",)


Banner untuk Lulla Photography Photo Contest


My Photo

Let's zoom to the flower..
Gambar segar dari ladang...hehe
The flowers that shine bright my mother's nursery

♥♥♥


Hari Berkraftangan

Assalamualaikum.....

Kerana datang mood yang rajin ni, saya telah menyiapkan 2 jenis kraf dari felt. Material felt ni sebenarnya banyak digunakan sebagai bahan untuk membuat kraftangan sebabnya mudah digunakan, contohnya boleh digunting dengan pelbagai bentuk, tanpa perlu risau bahagian tepinya berbulu atau perlu kemasan lain...Sekarang saya mempersembahkan hasil tangan saya akibat dari mood rajin yang datang tetiba....wehehehe

Car signage ~ Baby On Board

Keychain design kereta

Keychain strawberry



Yes, sekarang saya dah ada hobi baru......hehehehe
Pernah dengar pepatah "sewing makes you happy".

~ selamat berkraftangan dengan bahagia~






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cheeky Quotes