Thursday, December 19, 2013

Bantal Satin

Assalamualaikum.

Tempahan dari Sarawak Bumi Kenyalang. Dah dekat sebulan pos, baru nak update kat sini....hehehehe jom tengok tempahan set couple ni. Material satin ye, first time dapat request untuk bantal satin ni. Hahaha, cantik jugak bantal daripada satin ni, nampak exclusive. Sebenarnya nak eja dalam bahasa Melayu, tapi tak reti...kahkahkah -.-"

Set bantal MR & MRS
Saiz : 12 inci x 12 inci
Material : Satin + Felt (huruf & applique)

Pandangan Depan & Belakang
Harga dengan nama : RM 58
Harga tanpa nama : RM 56

Yang berminat nak buat tempahan boleh rujuk kat sini ----> Tempahan

Sekian. ^_^

Tuesday, December 17, 2013

Blog Review GA Nina Shukri

Assalamualaikum.

Baik, harini nak review dua blog yang menang dari Last Giveaway by Nina Shukri yang berlangsung pada 30 September 2013 hingga 30 November 2013.

1) Anis Nabilah

Tema blog Anis Nabilah ni "Cloud In Candy"... Warna-warna yang digunakan pun lembut dan menyenangkan. Pada pandangan saya blog ni simple dan ringan. Cuma tulisan yang digunakan kecik sikit, pada yang rabun-rabun ayam tu, pandai-pandailah adjust zoom PC korang...hehehe, sebab dalam berblog ni, yang paling penting ialah tulisan. Jangan marah ye dik non.... ^_^

Entri dan intipati dalam blog ni kebanyakannya mengenai Giveaway dan Segmen yang disertai Anis. Rajin si Anis ni join GA dan segmen yang dianjurkan. Baguslah, sentiasa menyokong blogger yang menganjurkan Giveaway dan segmen. Kalau yang rajin menyertai GA rajin-rajinlah terjah dan follow blog Anis sekali. Haaaa, kan senang, ada je GA baru dah boleh join terus.

Alang-alang korang terjah blog dia nanti, jangan lupa tinggalkan link blog korang sekali. Bolehlah sama-sama berblogwalking sampai kaki melecet...ehehehe
Tinggalkan link blog korang kat sini ----> Exchange Link Anis


2) Blog Cik Chubby

Tuan empunya blog ni ialah Hawa Syazana Lee. Mula berblogging pada tahun 2011, kira dah 3 tahun dalam dunia blogging ni. Blog ni sangat menyenangkan dari segi tema dan susun atur dalaman...hehe, selain ringan dan tulisan pun jelas. Sedap nak membaca!

Intipati dan entri yang ditulis dalam blog ni banyak mengenai review, personal, bertukar pendapat, resepi, info semasa, dan macam-macam lagi. Seronok membaca info-info menarik dalam blog ni. Blog Cik Chubby juga menyediakan tutorial untuk newbie dan blogger-blogger otai nak guna pun boleh. haha, lain orang lain la caranya. Nak tengok tutorial kat sini ----> Tutorial Cik Chubby

Jangan lupa terjah blog Cik Chubby ye, banyak info menarik. Selain tu korang boleh tempahan untuk buat blog baru atau edit blog korang. Ruangan sewa iklan pun disediakan. Bestkan!!

p/s : Jangan lupa terjah dan follow kedua-dua blog menarik ni.... Anis Nabilah & Blog Cik Chubby

Sekian... ^_^

Monday, December 9, 2013

Tempahan Single ---> 3 Design

Assalamualaikum.

Lama jugak tak update kat blog. Kali ni ada tiga bijik sekali saya masukkan dalam entri kali ni ye. Senang kerja....hehehehe Sebelum ni memanjang je sibuk tu yang tak berupdate sangat. Kalau nak tengok perkembangan yang lebih cepat, boleh tengok page kami Lime Like Shop ye...

Bantal 1 : FADZIL
Tempahan dari Jalan Hang Jebat, KL
Saiz : 12 inci x 12 inci 
Material : Soft cotton + Felt (applique)

Bantal 2 : Happy Graduation Salma
Tempahan dari Shah Alam
Saiz : 11 inci x 8.5 inci 
Material : Soft cotton + Felt (applique)

Bantal 3 : Hafiz ♡ Miera
Tempahan dari Jalan Ampang, KL
Saiz : 11 inci x 8.5 inci 
Material : Felt 

Okay, yang ni je untuk kali ni. Serius mokcik sibuk bebenor bulan ni...hahaha

Yang ni pesanan penting tau, sebelum terlupa, pada pemenang Giveaway yang dah tuntut hadiah di page Lime Like Shop & ada yang sms, jangan risau ye, selepas Krismas (25 Dec 2013) hadiah akan dipos. Sebab ada lagi yang belum tuntut ni. Nak pos sekali terus je untuk bahagian hadiah. Minta maap sangat pada pemenang yang dah lama tuntut tu. Lambat sikit je kan kan....hehehe

Sekian. ^_^


Tuesday, November 26, 2013

Happy Birthday Wish Pillow

Assalamualaikum.

Semalam sempat buat postage untuk 2 tempahan minggu lepas. Alhamdulillah, satu ke Sarawak dan satu lagi ke Kuala Lumpur. Kali ni meh nak tunjuk sikit tempahan yang selamat dipos ke Sarawak dulu. Temanya sangat simple, nak plain sahaja taknak gambar-gambar, text ucapan semata-mata. Jom tengok sambil cuci mata.....

Saiz : 17 inci x 11 inci
Material : Cotton + Felt (Applique)
Filling : Kekabuss

'Happy Birthday Akmal Syafriq'
Pandangan hadapan dan pandangan sisi...

Sekarang sedang menyiapkan tempahan bantal untuk majlis perkahwinan dan hadiah sempena konvokesyen. Bagi yang berminat bolehlah place your order gittuww. hahaha, dah macam rojak dah entri ni. Untuk tempahan boleh rujuk disini -------> Tempahan

Jangan lupa like page kami sekali, Lime Like Shop  

Sekian ^_^

Monday, November 25, 2013

Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda

Assalamualaikum.


Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda
Kulit Lebih Gebu Dan Flawless Dalam 14 Hari

Sana sini orang ramai heboh perkatakan kehebatan Ephyra. Ramai blogger yang sudah mencuba Ephyra dan rasa sangat berpuas hati dengan hasil bagus produk ini. Ephyra semakin dikenali dan diyakini oleh ribuan pengguna.

Tetapi apakah itu Ephyra? Ada yang bertanya, krim ke? Pil ke? Ephyra adalah produk minuman supplemen tambahan yang sangat sedap untuk  kecantikan dan kesihatan tubuh badan yang bermula dari dalam. Ephyra didatangkan dalam bentuk serbuk sachet yang dihasilkan daripada gabungan mantap rumusan terunggul alam semulajadi di seluruh dunia, kolagen terhidrolisis ikan laut dalam, L-Glutathione, Astaxanthin, Acai Berri, Acerolla Ceri, Marigold Flower Extract, Acacia Gum, Superberi dan Serbuk Tomato yang merawat, memperbaharui dan seterusnya menyerlahkan lagi keserian dan kesihatan dalaman dan luaran.

Dengan ribuan testimoni yang meyakinkan, telah menambat hati ramai pengguna Ephyra. Mengapa Ephyra sangat berkesan? Sudah tentu kerana formula hebatnya yang mengandungi 9 bahan alam semulajadi berkualiti tinggi bergred super AAA. Ephyra bukan hanya produk kolagen semata-mata, tetapi Ephyra adalah formulasi rumusan minuman antioksida yang terbaik untuk kecantikan dan kesihatan anda. Sesuai untuk semua peringkat umur, untuk lelaki  juga wanita semestinya. Ephyra disahkan selamat dan berkesan serta mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia beserta disahkan Halal oleh JAKIM.

Testimoni boleh dicipta, pengalaman boleh direka, gambar boleh diubah dan pelbagai lagi. Tetapi testimoni dari pengguna setia Ephyra memang tidak boleh disangkal lagi. Kalau anda google "testimoni ephyra" atau "review ephyra", anda akan lihat banyak review hebat perkongsian dari ribuan pengguna Ephyra.

Jika anda ada masalah kulit kusam, kedutan, jerawat, jeragat, sakit sendi, tumit merekah, kulit kering, rambut gugur dan sebagainya, jangan ketinggalan untuk dapatkan penyelesaian anda dengan Ephyra. Jom lihat apakah kelebihannya...
  1. Membantu menjadikan kulit kita lebih anjal, halus dan cerah berseri.
  2. Merangsang penghasilan kolagen yang diperlukan oleh tubuh badan kita.
  3. Membantu memulihkan wajah yang bermasalah seperti jerawat dan jeragat. 
  4. Membantu memulihkan masalah kulit ekzema (kegatalan dan kemerahan).
  5. Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus di wajah.
  6. Menghindari kita daripada penyakit barah, tekanan darah tinggi, diabetes dan masalah kulit kerana ianya mengandungi supplemen anti oksidan Astaxanthin.
  7. Menguatkan rambut dan melambatkan uban.
  8. Menjadikan rambut lebih sihat, lembut dan bersinar.
  9. Melancarkan sistem pencernaan dalam  badan, menurunkan berat badan dan mengawal nafsu makan.
  10. Mengurangkan kadar kolesterol dan menjauhkan kita daripada risiko mendapat sakit jantung.
  11. Membantu seimbangkan tekanan darah.
  12. Meningkatkan tenaga dan daya ingatan.
  13. Meningkatkan sistem ketahanan badan.
  14. Melindungi retina dan mencegah penyakit mata akibat kerosakan termasuk faktor usia.
  15. Melegakan kesakitan sendi dan arthritis.
  16. Melegakan kesakitan pedih ulu hati dan gastrik.
Untuk maklumat yang lebih lanjut, sila klik Flyer, Website dan Fanpage.

Bagi memudahkan anda semua, jom kita klik link di bawah, antara testimoni Ephyra yang dipilih dari kalangan blogger.
  1. Masalah kulit muka dan jerawat - klik SINI, SINI, SINI, SINI, SINI, SINI, SINI, SINI dan SINI
  2. Masalah period / haid - klik SINI dan SINI
  3. Masalah tumit / tapak kaki - klik SINI dan SINI
  4. Testimoni kuku dan rambut - klik SINI, SINI dan SINI
  5. Testimoni lelaki - klik SINI
  6. Testimoni menyusukan anak - klik SINI
  7. Pelbagai masalah lain - klik SINI
Kulit yang sempurna. Wajah yang jelita. Keyakinan tiada tandingan. Hasil yang nyata. Semuanya lengkap dalam satu produk kecantikan dan kesihatan. Ephyra terbukti berkesan. 


Jom dapatkannya sekarang...

Official Websitewww.oceanlife2u.com
Instagram : ephyra2u
Telefon : 03 4141 7889
SMS : 019 3999 238
Emel : info@oceanlife2u.com


Giveaway ini dianjurkan oleh mialiana.com dan ditaja sepenuhnya oleh OceanLife2u.com dengan hadiah berupa wang tunai dan produk Ephyra bernilai RM 2,387.00. Sila klik SINI untuk join Giveaway ini.

Wednesday, November 20, 2013

Bantal Nama Design 3

Assalamualaikum.

Kali ni dapat lagi tempahan untuk bantal set nama. Tempahan dari Shah Alam yang direkomenkan oleh kawannya. Okay terima kasih pada kawan tu ye....hehehe
Dua biji bantal bersaiz 11 inci x 8.5 inci, material kain cotton. Sangat selesa dipeluk dan sesuai dijadikan sebagai hadiah atau perhiasan. Okay sebelum tu nak bagitau yang design diberi oleh customer sendiri.

Bantal pertama. Ariel
Saiz 11 inci x 8.5 inci

Bantal kedua. Dila
Saiz 11 inci x 8.5 inci

Bantal set nama. Ariel & Dila.
Design asal gambar bawah tu. Dia request buat sama macam yang design yang diberi. Harap-harap puas hati ye.....

Okay pada sesiapa yang berminat nak buat tempahan yang sama, boleh whatsapp atau PM di page. Boleh rujuk di sini ------> Tempahan

Jangan lupa like page kami sekali...hehehehe
Lime Like Shop  

Sekian ^_^

Tuesday, November 19, 2013

Bantal Cantik :)

Assalamualaikum..

eheheeee...bukan puji diri sendiri ni. Kali ni dapat tempahan bantal dari Pahang, 2 biji bantal. Cantik sebab apa tau, customer ni yang design sendiri. Macam kontraktor dapat design dari arkitek pulak rasanya...hehehehe

2 biji bantal bersaiz 17 inci x 11 inci, material yang digunakan soft cotton. So, sangat sedap dipeluk-peluk ye...selesa dibawa kemana sahaja.. =)

Bantal pertama. Temanya dalam hati ada taman.
LOVE

Bantal kedua. Selamat Hari Lahir Umar ke-18
Tema bola sepak...dushhh

Okay. Nilah design asal yang diberi oleh customer.
Dia lukis sendiri, harapkan saya lukis, takdela sekemas ni..haha

Ini sahaja untuk kali ni. Untuk segmen 'Jom Follow & Masuk Bloglist' dah tamat ye. Semua peserta dah masuk dalam bloglist saya. Tunggu masa untuk pemberian hadiah je. Terima kasih pada yang menyokong.

Untuk tempahan bantal boleh rujuk di sini -----> Tempahan

Jangan lupa like page kami sekali...Lime Like Shop  

Sekian ^_^

Monday, November 4, 2013

Jom Follow & Masuk Bloglist

Assalamualaikum.



Sempena ketibaan Awal Muharam atau Tahun Baru Islam, dan ketibaan Bulan November, saya ingin membuka ruang untuk blogger-blogger meninggalkan kesan di blog saya...ehehehe
Pada yang berminat bolehlah tinggalkan komen di entri ini Link Blog anda, dan saya akan masukkan blog anda di dalam Bloglist saya!

Walaupun blog ni tak famous amos, tapi apa salahnya nak kongsi blog orang lain dengan orang lain kan. okay, faham tak ayat ni? hehhehehehe

Dan pada yang bertuah, 2 orang blogger akan dipilih secara suka hati untuk menerima hadiah berupa Handmade Pillow~

Dan 2 blog juga akan dipilih secara undi untuk direview. Kalau rajin buat la entri pasal segmen ni sekadar untuk mempromosi.
Tamat bila ada entri baru...hehehe
Senang, cepat, mudah :)

1- Follow blog Angin Sepoi Sepoi
2- Like Page  
3- Tinggalkan link Blog di ruangan komen

Sekian.

Tuesday, October 29, 2013

MR Right & MRS Always Right

Assalamualaikum.

Alhamdulillah dapat siapkan tempahan bantal lagi. Kali ni tempahan diberi contoh gambar dan dia mintak bantal yang sama sebijik.. heheehe, tempahan dari Johor lagi. Sesiapa yang berkenan bolehlah tengok-tengok album kami di Lime Like Shop. Ada banyak pilihan. Nak design sendiri pun bolehhhhh~

MR moustache & MRS lips

Gambar dari depan dan belakang. Ada tulis nama. Mr Faiz & Mrs Huda

Harap-harap tuan empunya bantal berpuas hati ^_^

Masuk bulan November ni dah 5 bulan kami beroperasi. Baru hingusan lagi dalam bidang perniagaan kecil-kecilan ni. Bagi sesiapa yang ada cadangan, kritikan membina, komen, tips-tips berniaga, amat dialu-alukan.

Kemahiran sentiasa perlu diasah ^_^

Jangan lupa like page kami sekali...Lime Like Shop  

Sekian.

Sunday, October 27, 2013

Emoticons Pillow SMILE :)

Assalamualaikum.

Ada macam-macam cara kita nak motivasikan diri, menolong orang atau ubah mood seseorang. Ecewah intro... Hahaha, dengan adanya bantal emoticons ni bolehlah kita jadikannya sebagai sebahagian daripada cara -cara tu kalau dah kekeringan idea.

Amacam terkesan tak untuk gunakan kaedah ni? Jom tengok contoh dan design simple untuk bantal emoticons.

Ini untuk senyum. Nak senyum kambing sorang-sorang pun boleh..hehehe, senyum kan sedekah. SMILE :)

SMILE :)
I ♥ SOLAT

Kalau berminat dan mempunyai design sendiri, bolehlah tempah...heheheh
Have a nice day everybody. ^_^

Sekian.

Thursday, October 24, 2013

Bantal HBTY

Assalamualaikum.

Harini sempat pos bantal ke Johor sebelum masuk kerja tadi. Customer ni request nak bantal untuk dijadikan hadiah buat anak buah dia. Dah siap bagi contoh lagi. Macam ni memang senang nak menjahit sebab dah bagi contoh, ikut je. Alhamdulillah dia tak cerewet dan puas hati dengan hasilnya. Lagipun dia nak cepat, dalam seminggu je dah siap proses okay...hehehe

Inilah bantalnya. Untuk Darin. Minggu ni majlisnya, dapatlah hadiah ni seketul..hehe =)

Happy Birthday To You DARIN

Inilah contoh yang diberi. Warna dah sama, cuma tak tempek snoopy je. Sesiapa yang berminat dan ada contoh yang berkenan di hati bolehlah buat macam customer ni.. Sangat dialu alukan.

Sekian.

Tuesday, October 22, 2013

Keychain Order - Sabah

Assalamualaikum.

Dalam minggu lepas dapat tempahan keyhain dari Sabah, akhirnya siap jugak dan bolehlah tayang gambar kat sini..hahaha. Tempahan 3 pcs keychain, 2 keychain logo blogger, dan 1 keychain kereta. Jom tengok, mana tahu ada yang berkenan, masuk la order...hehehe. Nak masuk bulk order minima 20 pcs ye dan boleh dapat harga diskaun... 

2 keychain blogger
1 keychain kereta

hahah, saje je kan letak banyak-banyak gambar. Taktik nak promosi produk, al-maklumlah berniaga kecil-kecilan je =)

Hasil dari Lime Like Shop & Angin Sepoi Sepoi


Ini sahaja untuk kali ni....jojojommmm, siapkan senarai tempahan bantal yang sedang menunggu. Sesiapa nak masuk order boleh baca di sini -------> Tempahan

Sekian.

Tuesday, October 15, 2013

Bantal Nama 2 Tona

Assalamualaikum.

Sebelum Hari Raya Aidiladha sempat siapkan tempahan 2 bijik bantal ni. Untuk hadiahkan buat anak buah kat kampung, jadi dia nak sebelum raya ni. Warna yang dipilih cantek sangat macam tudung pulak bertona-tona nih.

Shahzad & Shariff
Material guna soft cotton, sangat sesuai untuk budak-budak.

Selesa dipelukkk!!!
Harap empunya bantal ni berpuas hati.

Merah & Biru
 Sesiapa yang berkenan bolehlah masuk tempahan. Boleh request warna dan corak sendiri. =)

Jangan lupa like page kami sekali...Lime Like Shop  

Sekian.

Friday, October 11, 2013

I ♥ U Red vs White Pillow

Assalamualaikum........

Alhamdulillah, lepas siap satu tempahan masuk lagi tempahan...lega sikit, bolehlah siapkan satu persatu, tak terkejar kejar pulak nanti...Tapi syukur, rezeki Allah mengikut pada perancangannya. Pada sesiapa yang berminat nak buat tempahan, boleh buat tempahan mengikut prosedur yang saya dah update kat sini Tempahan. Dah siap bagi penerangan untuk memudahkan proses tempahan...Jangan segan-segan pulak, masuk tempahan je.......hehhhehehee

Sekarang jom tengok apa yang baru siap ni...Bantal I ♥ U dengan nama kat bawah. Dia request nak letak kecik je, hakak pun buat kocik-kocik je la..

Pandangan hadapan. Siap letak harga lagi.. Nak suruh beli la tuu.. :)

Pandangan sisi dan belakang ye. Yang sisi tu nak tunjuk nama je sebenarnya. Yang belakang tu ambik sebab customer nak tengok rupa dari belakang sebelum pos..But dun worry my dear customer, hakak buat yang sebaiknya mengikut permintaan korang.

Ni masa dalam pembinaan~

Sekian

Monday, October 7, 2013

Handmade Keychain - Part 2

Assalamualaikum.

Sekarang baru nak update kat blog untuk handmade keychain part 2...padahal kat page dah lama dah post..heheheh, meh sini tengok tengok ye, siapa siapa yang berkenan bolehlah masuk order ye, tempahan pukal (bulk order) dibuka dengan jumlah minima 20 pcs (boleh dapat harga diskaun). Takpun kalau rajin meh le survey kat kedai FB sekali Lime Like Shop

Keychain 'Key shape'
Harga RM 3.00 /pc

Keychain 'Car shape'
Harga RM 3.00/ pc

Haaaa, macam ni lah gayanya kalau susun banyak banyak...
comel tak kak ton..... :)

Jom siapkan tempahan...next entry boleh tengok updated handmade kraf lagi!!

Jangan lupa like page kami sekali, Lime Like Shop  

Sekian ^_^

Monday, September 30, 2013

Last Giveaway 2013 By Nina Shukri

Assalamualaikum......

Para blogger sekalian dijemput join Giveaway ni ramai ramai kasi meriah sikit.. hehehe hadiah pun menarik menarik... rugi tak join, sekali sekala support komuniti blogger Malaysia wokeh...
Kelassss ayat kau jah!!



Senarai hadiah untuk Giveaway ni (29 hadiah) :

- RM 30 cash x 1 pemenang
- RM 10 cash x 5 pemenang
- Novel x 1 pemenang
- Tudung bawal x 1 pemenang
- Handmade pillow x 3 pemenang
- Sticker Exo-M x 1 pemenang
- Topup RM 5 x 2 pemenang
- Brooch 2 x 4 pemenang
- Header x 2 blog
- Cursor x 3 blog
- Review blog x 5 blog

TAMAT PADA : 15 NOVEMBER 2013

Handmade Keychain - Part 1

Assalamualaikum......

Selamat berhujung minggu semalam dan merehatkan diri di rumah, harini mula aktiviti seperti biasa naa.... Huh, panas betul hari ni, sedap pekena coolblog ke dakemi ke....hehehehe, tak tau amende tu sila google ye.
Harini nak hapdate sikit item baru dari kedai online kami Lime Like Shop merangkap produk baru jugak la kat blog ni yeee... Silalah jamu-jamu mata tengok mana yang berkenan, boleh terus masuk order kannn..hahahaa

Meh sini nak tunjuk, Handmade Keychain. ada banyak jenis, tapi untuk kali ni upload yang dah snap dan siap letak watermark dulu...hehe

Handmade keychain : Smartphone Icon
RM 2.50/pc

Handmade keychain : Colour Blocking Love
RM 3.00/pc

Handmade keychain lagi.. yang sama, set petak petak.

Sesiapa yang berminat boleh masuk order sepantas kilat..hahaha
lagi banyak lagi bagus.....boleh improve skill Kedai Online kami sekali...

p/s : Tempahan secara pukal dibuka sekarang, kuantiti minima untuk tempahan pukal adalah 20 pcs (akan dapat harga diskaun belian pukal) best kannnn...heehehe

Sekian~




Friday, September 6, 2013

Bantal kanak-kanak

Assalamualaikum.....

Bantal kali ni dibuat untuk kanak-kanak... sebab saiznya saiz bantal tido untuk budak-budak...
Material yang digunakan untuk bantal ni adalah kain cotton, saya guna kain soft cotton... selesa sangat buat peluk-peluk.... betullll... nak buat tido pun boleh.
Untuk applique atau corak saya guna kain felt... Isinya kekabu mengikut permintaan...

Meh sini tengok..kakakaka

untuk empunya namanya nurul...
bantal ni lembut sangat sebab guna kain soft cotton..hhee

ada dua bijik...satu untuk nurul, satu untuk mia!
hehhehe

Sekian, nak buat yang sama?
jangan lupa contact tukang jahitnya~


Thursday, September 5, 2013

Bantal Logo Arsenal

Assalamualaikum.....

Set bantal ni dah lama siap sebenarnya... dah selamat sampai ke tangan tuan dia dah pun... kakakaa... mempersembahkan set bantal couple dengan logo Arsenal....
Customer ni request nak buat design depan belakang... so, yang depan simbol LOVE dengan nama... belakang pulak letak logo Arsenal tu..
Jom jom cuci mataa..heheheheehw

Taaraaaa... hahaha design simple je
Nak lebih deco dan design bolehlah jemput jemput datang page kami ye..
Lime Like Shop


Sekian, untuk kali ni
tah bila pulak nak hapdate..
kakaakka :))


Monday, July 22, 2013

PRE RAYA GIVEAWAY BY ADAM FAIZ


Pre Raya GiveAway By Adam Faiz bermula pada hari ini,22 Julai 2013,iaitu tepat  jam 12.00 malam sehingga 12.00 malam,30 Julai 2013.Semua Dijemput join.

Syarat-syaratnya:
  1. Terbuka kepada semua blogger yang bermastautin di Malaysia sahaja
  2. Follow blog Adam Faiz,Add Google+AdamFaiz dan Like fanpage di sidebar
  3. Klik semua simbol-simbol ini sehinggah habis loading : ❤❤❤❤
  4. Wajib follow blog,like fanpage,dan klik iklan para sponsor
  5. Buat entri yang bertajuk "Pre Raya GiveAway By Adam Faiz"
  6. Copy Coding yang disediakan dan paste ke dalam ruangan HTML dan Publish entri
  7. Tinggalkan URL entri anda ke ruangan komen entri ini sahaja
Senarai Sponsor:
  1. TGLSC| Follow blog| like:
  2. LD| Follow blog|like:
  3. STL| Follow blog|Like:
  4. SG|Follow blog| Klik iklan: | Like:
  5. DNT|Like:
  6. NFHBG|Like:
  7. CAM|Like:
Senarai Hadiah:
  1. 1x Dress Tajaan NFHBG
  2. 1x Blouse Tajaan NFHBG
  3. 1x fishtail Dress Tajaan DNT
  4. 1x Tudung tajaan DNT
  5. 10x lipstik jenama MAC tajaan DNT
  6. 3x Kuih Raya tajaan DNT
  7. 1x Shawl tajaan SG
  8. 1x Inner Bunga tajaan SG
  9. 1x Shawl Marya tajaan STL
  10. 1x Shawl Safeeya Tajaan STL
  11. 1x Cotton Tote bag tajaan TGLSC
  12. 1x Cotton Wallet Tajaan TGLSC
  13. 2x Pre inked stamp keychain tajaan LD
  14. 2x Oreo Chocolate tajaan CAM
Pemilihan Pemenang:
  1. Peserta yang mematuhi syarat 1 hingga 7 di atas
  2. Top refferal  bakal memenangi Dress tajaan NFHBG
  3. Random.org
JOM SUPPORT ADAM FAIZ,JOIN GIVEAWAY NI DENGAN KLIK BANNER KAT ATAS



Wednesday, July 10, 2013

Bantal Nama Design 1

Assalamualaikum
Salam Ramadhan

Alhamdulillah, dah masuk bulan Ramadhan pun.....banyakkan amal dan ibadah. Setahun sekali je, jadi marilah kita merebut peluang keemasan ni ye...
Di samping itu, saya nak promosi dan kongsikan sikit hasil dari Lime Like Shop setelah beroperasi selama sebulan....Mudah mudahan Allah Permudahkan segala urusan kami di Lime Like Shop untuk berniaga secara kecil-kecilan.....

Bantal nama

Bantal Nama (Set Couple) 


Berminat?? hehe, boleh terjah Page kami untuk lebih design dan dekorasi..
Atau contact melalui sms, whatsapp, dan emel......


Tuesday, July 2, 2013

Lime Like Shop

Assalamualaikum.......

Bermula 7 Jun 2013, fanpage Facebook Kedai Bantal Felt telah dibuka. Kedai kami juga menawarkan pelbagai barangan jualan secara online. Marilah berkunjung ke kedai online ni ye....

LIME LIKE SHOP

Diharap mendapat sokongan untuk LIKE page kami sekali...hehehehe

Kedai baru nak bukak, jadi kami akan mengadakan promosi menjelangnya Bulan Ramadhan dan Syawal nanti.... Rajin rajinlah terjah page kami ye...



~Selamat Berniaga~
Link untuk ke fanpage ada bawah ni....

Jangan lupa like page kami sekali, Lime Like Shop  

Sekian ^_^

Wednesday, May 29, 2013

Suprise & Awesome Giveaway by SN

                                                                             
MEGA GIVEAWAY 
" SUPRISE & AWESOME GIVEAWAY BY SN " 


CLICK BANNER !


PRIZES :
 Peplum Lace Kurung, Jubah Dress, CTAC bag, Tudung/shawl ,Baucer discount, top up
cash, button bagde, Sabun GLuta 3 layer, jam moustache, anak tudung bawal berwarna
keychain felt craft, brooch felt,  shiseido black mask, broochquilling bookmark, Dress Labuh,
 Blouse, keychain Domokun, etude house styling eyeliner & tomatox, Gift dari Utara ,
1 unit mug PUTIH bercetak BERNILai RM27 (Sem)/RM32 (sbh/srwk), bookmark , coklat oreo



SAYA TAG : 
a) REENA
b) ROSLIZA







Thursday, May 23, 2013

Bantal FACEBOOK~

Assalamualaikum dan salam sejahtera.....

Sebut je Facebook, semua orang dah ada sekarang kannnn....
hahahahahah....di atas kesempatan inilah saya nak tunjukkan sedikit senarai koleksi koleksi bantal FB yang dihasilkan....

lailailai....jemput jemput menjamu mata malam malam ni.....
Esok cuti kan....heheheeheh

Warna Biru dan Kuning

Warna Coklat dan Merah Jambu

Sesiapa berminat nak bantal yang sama bolehlah buat tempahan ke emel kami ye....
Permintaan warna dan saiz akan dirunding bersama... 



Ada yang nak buat logo lain ke???
hahaha

~ Selamat Hari Wesak & Selamat Bercuti ~


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cheeky Quotes