Monday, September 30, 2013

Last Giveaway 2013 By Nina Shukri

Assalamualaikum......

Para blogger sekalian dijemput join Giveaway ni ramai ramai kasi meriah sikit.. hehehe hadiah pun menarik menarik... rugi tak join, sekali sekala support komuniti blogger Malaysia wokeh...
Kelassss ayat kau jah!!



Senarai hadiah untuk Giveaway ni (29 hadiah) :

- RM 30 cash x 1 pemenang
- RM 10 cash x 5 pemenang
- Novel x 1 pemenang
- Tudung bawal x 1 pemenang
- Handmade pillow x 3 pemenang
- Sticker Exo-M x 1 pemenang
- Topup RM 5 x 2 pemenang
- Brooch 2 x 4 pemenang
- Header x 2 blog
- Cursor x 3 blog
- Review blog x 5 blog

TAMAT PADA : 15 NOVEMBER 2013

Handmade Keychain - Part 1

Assalamualaikum......

Selamat berhujung minggu semalam dan merehatkan diri di rumah, harini mula aktiviti seperti biasa naa.... Huh, panas betul hari ni, sedap pekena coolblog ke dakemi ke....hehehehe, tak tau amende tu sila google ye.
Harini nak hapdate sikit item baru dari kedai online kami Lime Like Shop merangkap produk baru jugak la kat blog ni yeee... Silalah jamu-jamu mata tengok mana yang berkenan, boleh terus masuk order kannn..hahahaa

Meh sini nak tunjuk, Handmade Keychain. ada banyak jenis, tapi untuk kali ni upload yang dah snap dan siap letak watermark dulu...hehe

Handmade keychain : Smartphone Icon
RM 2.50/pc

Handmade keychain : Colour Blocking Love
RM 3.00/pc

Handmade keychain lagi.. yang sama, set petak petak.

Sesiapa yang berminat boleh masuk order sepantas kilat..hahaha
lagi banyak lagi bagus.....boleh improve skill Kedai Online kami sekali...

p/s : Tempahan secara pukal dibuka sekarang, kuantiti minima untuk tempahan pukal adalah 20 pcs (akan dapat harga diskaun belian pukal) best kannnn...heehehe

Sekian~




Friday, September 6, 2013

Bantal kanak-kanak

Assalamualaikum.....

Bantal kali ni dibuat untuk kanak-kanak... sebab saiznya saiz bantal tido untuk budak-budak...
Material yang digunakan untuk bantal ni adalah kain cotton, saya guna kain soft cotton... selesa sangat buat peluk-peluk.... betullll... nak buat tido pun boleh.
Untuk applique atau corak saya guna kain felt... Isinya kekabu mengikut permintaan...

Meh sini tengok..kakakaka

untuk empunya namanya nurul...
bantal ni lembut sangat sebab guna kain soft cotton..hhee

ada dua bijik...satu untuk nurul, satu untuk mia!
hehhehe

Sekian, nak buat yang sama?
jangan lupa contact tukang jahitnya~


Thursday, September 5, 2013

Bantal Logo Arsenal

Assalamualaikum.....

Set bantal ni dah lama siap sebenarnya... dah selamat sampai ke tangan tuan dia dah pun... kakakaa... mempersembahkan set bantal couple dengan logo Arsenal....
Customer ni request nak buat design depan belakang... so, yang depan simbol LOVE dengan nama... belakang pulak letak logo Arsenal tu..
Jom jom cuci mataa..heheheheehw

Taaraaaa... hahaha design simple je
Nak lebih deco dan design bolehlah jemput jemput datang page kami ye..
Lime Like Shop


Sekian, untuk kali ni
tah bila pulak nak hapdate..
kakaakka :))


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cheeky Quotes