Wednesday, July 10, 2013

Bantal Nama Design 1

Assalamualaikum
Salam Ramadhan

Alhamdulillah, dah masuk bulan Ramadhan pun.....banyakkan amal dan ibadah. Setahun sekali je, jadi marilah kita merebut peluang keemasan ni ye...
Di samping itu, saya nak promosi dan kongsikan sikit hasil dari Lime Like Shop setelah beroperasi selama sebulan....Mudah mudahan Allah Permudahkan segala urusan kami di Lime Like Shop untuk berniaga secara kecil-kecilan.....

Bantal nama

Bantal Nama (Set Couple) 


Berminat?? hehe, boleh terjah Page kami untuk lebih design dan dekorasi..
Atau contact melalui sms, whatsapp, dan emel......


2 comments:

  1. Hwa ,x sangka nama Asma' ada sekali .Thanks sebab bagi bantal tu ,chumell sngat .

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, hadiah kan...org suka sy lg suka... =)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cheeky Quotes