Monday, September 30, 2013

Handmade Keychain - Part 1

Assalamualaikum......

Selamat berhujung minggu semalam dan merehatkan diri di rumah, harini mula aktiviti seperti biasa naa.... Huh, panas betul hari ni, sedap pekena coolblog ke dakemi ke....hehehehe, tak tau amende tu sila google ye.
Harini nak hapdate sikit item baru dari kedai online kami Lime Like Shop merangkap produk baru jugak la kat blog ni yeee... Silalah jamu-jamu mata tengok mana yang berkenan, boleh terus masuk order kannn..hahahaa

Meh sini nak tunjuk, Handmade Keychain. ada banyak jenis, tapi untuk kali ni upload yang dah snap dan siap letak watermark dulu...hehe

Handmade keychain : Smartphone Icon
RM 2.50/pc

Handmade keychain : Colour Blocking Love
RM 3.00/pc

Handmade keychain lagi.. yang sama, set petak petak.

Sesiapa yang berminat boleh masuk order sepantas kilat..hahaha
lagi banyak lagi bagus.....boleh improve skill Kedai Online kami sekali...

p/s : Tempahan secara pukal dibuka sekarang, kuantiti minima untuk tempahan pukal adalah 20 pcs (akan dapat harga diskaun belian pukal) best kannnn...heehehe

Sekian~




4 comments:

  1. comelnyaa... ^_^ teringin pulak.. nanti saya tnya kat page la ye..

    ReplyDelete
  2. yang ni kalau beli banyak...kuantiti : 300...berapa pulak harga terbaik yang sy dapat?:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sorry2, baru perasan...whitez qalla, boleh dpt diskaun 7-10%.. berminat boleh whatsapp =)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cheeky Quotes