Monday, April 29, 2013

New Item - Tissue Holder

Assalamualaikum.....

Sekarang ni kami ada mengeluarkan item baru iaitu tissue holder atau lebih senang nak sebut bekas tisu la. Bekas tisu yang disediakan buat masa sekarang ialah untuk tisu yang bersaiz kecik. Design yang dibuat ni simple je, dan senang untuk letak dekat mana-mana pun. Nak bawak berjalan pun senang.

Haaa...ada tiga pandangan.
Gambar-gambar ni disusun menggunakan Photo Grid


Ok, yang ni pulak untuk pandangan depan dan belakang.

Untuk padanan warna yang digunakan untuk corak dan background ialah :
1. Kelabu dan Maroon
2. Khaki dan Merah
3. Coklat Gelap dan Pink

Padanan warna ni ikut kesesuaian, kalau tak kena nanti nampak tak cantik pulak kan? heheheheh.
Kalau berminat bolehlah tempah.

sekian, tadaaa

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cheeky Quotes