Monday, April 22, 2013

Segmen Follow April Hingga Disember 2013

Assalamualaikum.....

Amacam tajuk dia? Bestkan...Untuk sesiapa yang nak tambah follower, boleh la join Segmen yang panjang ni...Syarat nak join pun senang je...

Banner segmen dari penganjur Cik Akak....

Segmen ni bermula pada 2 April 2013 dan tamat pada 31 Disember 2013..
Huh, panjang tu..Sesiapa yang tak sempat join sekarang, ada banyak masa lagi..
Jangan lupa join sekali, boleh tambah follower, ada hadiah lagi.

Selamat Mencuba

(",)

21 comments:

  1. selamat bersegmen...and all the best... ^_^

    ReplyDelete
  2. balas kunjungan :)
    http://www.fatindiana.com/2013/04/segmen-follow-april-hingga-disember-2013.html

    ReplyDelete
  3. membalas kunjungan.. terima kasih sudi follow aiza.. aiza nak follow balik, tapi tak jumpa button follow.. di mana ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada dkt bhgian sidebar...lmbat skit keluar..hehe

      Delete
  4. maaf sayang cik akak baru singgah..thank join segmen cik akak nie

    ReplyDelete
  5. Salam..datang membuat kunjungan balas ^_^

    http://nawza89.blogspot.com/2013/04/segmen-follow-april-hingga-disember.html

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum/salam sejahtera. Datang berkunjung dari segmen yang sama..
    selamat bersegmen! =)

    ReplyDelete
  7. join segmen yang sama...
    done follow you...
    selamat berkenalan ^_^

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum..Datang dari segmen yang sama..Saya peserta yang ke-2..Jemput singgah ke blog sy... http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2013/04/segmen-follow-april-hingga-disember-2013.html

    ReplyDelete
  9. dr segment sama + dah follow.
    jom singgah sambil follow blog sy. :)
    http://nuraqilahmuhamadnazori.blogspot.com/2013/05/segmen-follow-april-hingga-disember-2013.html

    ReplyDelete
  10. dtg dri segmen yg sma

    http://auniizzahjafri.blogspot.com/2013/05/segmen-follow-april-hingga-disember-2013.html

    ReplyDelete
  11. assalammualaikum..
    hai..singgah dan follow dr segmen sama..kalau sudi follow me back ya..:)
    http://qasehreena.blogspot.com/2013/04/segmen-follow-april-hingga-disember.html

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum . Salam ramdhan ^^ . Singgah sini . Nak memfollow :)

    http://mylife-leogurl94.blogspot.com/2013/07/segmen-follow-april-hingga-disember.html

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum. Blogwalking sini.

    Btw, Jom join segmen ni. Suka hati nak buat entry ke tak. Yang penting, join untuk memeriahkan lagi segmen. Boleh blogwalking gak nanti. XD

    http://cikfafasweet98.blogspot.com/2013/11/segmen-follow-sampai-muntah-free.html

    ReplyDelete
  14. HI , Salam perkenalan.

    Dari segmen yang sama! Datang singgah dan follow.
    Jemput singgah Segmen Follow April hingga Disember 2013 by Cik Akak Omei & keep in touch.

    ReplyDelete
  15. Tahniah...sila hantar maklumat

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2014/01/tahniah-pemenang-segmen-follow-april.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cheeky Quotes