Tuesday, December 17, 2013

Blog Review GA Nina Shukri

Assalamualaikum.

Baik, harini nak review dua blog yang menang dari Last Giveaway by Nina Shukri yang berlangsung pada 30 September 2013 hingga 30 November 2013.

1) Anis Nabilah

Tema blog Anis Nabilah ni "Cloud In Candy"... Warna-warna yang digunakan pun lembut dan menyenangkan. Pada pandangan saya blog ni simple dan ringan. Cuma tulisan yang digunakan kecik sikit, pada yang rabun-rabun ayam tu, pandai-pandailah adjust zoom PC korang...hehehe, sebab dalam berblog ni, yang paling penting ialah tulisan. Jangan marah ye dik non.... ^_^

Entri dan intipati dalam blog ni kebanyakannya mengenai Giveaway dan Segmen yang disertai Anis. Rajin si Anis ni join GA dan segmen yang dianjurkan. Baguslah, sentiasa menyokong blogger yang menganjurkan Giveaway dan segmen. Kalau yang rajin menyertai GA rajin-rajinlah terjah dan follow blog Anis sekali. Haaaa, kan senang, ada je GA baru dah boleh join terus.

Alang-alang korang terjah blog dia nanti, jangan lupa tinggalkan link blog korang sekali. Bolehlah sama-sama berblogwalking sampai kaki melecet...ehehehe
Tinggalkan link blog korang kat sini ----> Exchange Link Anis


2) Blog Cik Chubby

Tuan empunya blog ni ialah Hawa Syazana Lee. Mula berblogging pada tahun 2011, kira dah 3 tahun dalam dunia blogging ni. Blog ni sangat menyenangkan dari segi tema dan susun atur dalaman...hehe, selain ringan dan tulisan pun jelas. Sedap nak membaca!

Intipati dan entri yang ditulis dalam blog ni banyak mengenai review, personal, bertukar pendapat, resepi, info semasa, dan macam-macam lagi. Seronok membaca info-info menarik dalam blog ni. Blog Cik Chubby juga menyediakan tutorial untuk newbie dan blogger-blogger otai nak guna pun boleh. haha, lain orang lain la caranya. Nak tengok tutorial kat sini ----> Tutorial Cik Chubby

Jangan lupa terjah blog Cik Chubby ye, banyak info menarik. Selain tu korang boleh tempahan untuk buat blog baru atau edit blog korang. Ruangan sewa iklan pun disediakan. Bestkan!!

p/s : Jangan lupa terjah dan follow kedua-dua blog menarik ni.... Anis Nabilah & Blog Cik Chubby

Sekian... ^_^

3 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cheeky Quotes