Monday, December 9, 2013

Tempahan Single ---> 3 Design

Assalamualaikum.

Lama jugak tak update kat blog. Kali ni ada tiga bijik sekali saya masukkan dalam entri kali ni ye. Senang kerja....hehehehe Sebelum ni memanjang je sibuk tu yang tak berupdate sangat. Kalau nak tengok perkembangan yang lebih cepat, boleh tengok page kami Lime Like Shop ye...

Bantal 1 : FADZIL
Tempahan dari Jalan Hang Jebat, KL
Saiz : 12 inci x 12 inci 
Material : Soft cotton + Felt (applique)

Bantal 2 : Happy Graduation Salma
Tempahan dari Shah Alam
Saiz : 11 inci x 8.5 inci 
Material : Soft cotton + Felt (applique)

Bantal 3 : Hafiz ♡ Miera
Tempahan dari Jalan Ampang, KL
Saiz : 11 inci x 8.5 inci 
Material : Felt 

Okay, yang ni je untuk kali ni. Serius mokcik sibuk bebenor bulan ni...hahaha

Yang ni pesanan penting tau, sebelum terlupa, pada pemenang Giveaway yang dah tuntut hadiah di page Lime Like Shop & ada yang sms, jangan risau ye, selepas Krismas (25 Dec 2013) hadiah akan dipos. Sebab ada lagi yang belum tuntut ni. Nak pos sekali terus je untuk bahagian hadiah. Minta maap sangat pada pemenang yang dah lama tuntut tu. Lambat sikit je kan kan....hehehe

Sekian. ^_^


1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cheeky Quotes