Wednesday, February 19, 2014

Jom Cantik & Berseri Dengan Radiance

Assalamualaikum.

Alhamdulillah, saya nak berkongsi sikit testimoni saya sendiri lepas consume kolagen terbaik yang berasaskan pemakanan sunnah ni. Memang best sangat-sangat, dapat manfaat yang banyak dalam hanya 1 produk sahaja. Nak tahu kenapa? Jom saya senaraikan secara ringkas.

Manfaat sampingan pengambilan Radiance Signature Whitening & Glowing :

1- Mengurangkan senggugut
2- Mengamalkan pemakanan Sunnah setiap hari. (Paling best!!)
3- Dapat kulit yang cantik, bersih & sihat dari dalam.
4- Terdapat madu dalam Radiance (Ubat segala penyakit, InsyaAllah)
5- Memudahkan pelawasan
6- Rambut semakin lembut & mudah diurus
7- Semakin bertenaga, dah tak lesu masuk kerja..hehe

Okay, semua list kat atas ni testimoni saya sendiri tau. Mula mula memang tak sedar, tapi bila aktiviti harian rasa laju je, baru sedar semua kebaikan Radiance ni. Aktiviti harian maksudnya, senang nak bangun tidur, senang nak membuang & bila cuci muka segar bugar je rasanya....hehehehe

Ini la rupa Radiance Whitening tu, dalam bentuk sachet. 1 kotak ada 20 sachet

Cara pengambilan :
- 1 sachet sebelum sarapan
- 1 sachet sebelum tidur

Kulit jadi cantik & glowing glowing secara semulajadi. Ni salah seorang pengguna Radiance. Dia dah consume hampir 2 bulan.

HARGA ASAL : RM 180 / RM190 SS

HARGA PROMOSI :
 1 Kotak = RM150 / RM160
2 Kotak = RM290 / RM310
3 Kotak = RM430 / RM460

Untuk pembelian boleh whatsapp : 017-571 6759
Email : lime_like@yahoo.com

Sekian ^_^

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cheeky Quotes