Thursday, October 24, 2013

Bantal HBTY

Assalamualaikum.

Harini sempat pos bantal ke Johor sebelum masuk kerja tadi. Customer ni request nak bantal untuk dijadikan hadiah buat anak buah dia. Dah siap bagi contoh lagi. Macam ni memang senang nak menjahit sebab dah bagi contoh, ikut je. Alhamdulillah dia tak cerewet dan puas hati dengan hasilnya. Lagipun dia nak cepat, dalam seminggu je dah siap proses okay...hehehe

Inilah bantalnya. Untuk Darin. Minggu ni majlisnya, dapatlah hadiah ni seketul..hehe =)

Happy Birthday To You DARIN

Inilah contoh yang diberi. Warna dah sama, cuma tak tempek snoopy je. Sesiapa yang berminat dan ada contoh yang berkenan di hati bolehlah buat macam customer ni.. Sangat dialu alukan.

Sekian.

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cheeky Quotes