Sunday, October 27, 2013

Emoticons Pillow SMILE :)

Assalamualaikum.

Ada macam-macam cara kita nak motivasikan diri, menolong orang atau ubah mood seseorang. Ecewah intro... Hahaha, dengan adanya bantal emoticons ni bolehlah kita jadikannya sebagai sebahagian daripada cara -cara tu kalau dah kekeringan idea.

Amacam terkesan tak untuk gunakan kaedah ni? Jom tengok contoh dan design simple untuk bantal emoticons.

Ini untuk senyum. Nak senyum kambing sorang-sorang pun boleh..hehehe, senyum kan sedekah. SMILE :)

SMILE :)
I ♥ SOLAT

Kalau berminat dan mempunyai design sendiri, bolehlah tempah...heheheh
Have a nice day everybody. ^_^

Sekian.

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cheeky Quotes