Monday, October 7, 2013

Handmade Keychain - Part 2

Assalamualaikum.

Sekarang baru nak update kat blog untuk handmade keychain part 2...padahal kat page dah lama dah post..heheheh, meh sini tengok tengok ye, siapa siapa yang berkenan bolehlah masuk order ye, tempahan pukal (bulk order) dibuka dengan jumlah minima 20 pcs (boleh dapat harga diskaun). Takpun kalau rajin meh le survey kat kedai FB sekali Lime Like Shop

Keychain 'Key shape'
Harga RM 3.00 /pc

Keychain 'Car shape'
Harga RM 3.00/ pc

Haaaa, macam ni lah gayanya kalau susun banyak banyak...
comel tak kak ton..... :)

Jom siapkan tempahan...next entry boleh tengok updated handmade kraf lagi!!

Jangan lupa like page kami sekali, Lime Like Shop  

Sekian ^_^

3 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cheeky Quotes