Friday, October 11, 2013

I ♥ U Red vs White Pillow

Assalamualaikum........

Alhamdulillah, lepas siap satu tempahan masuk lagi tempahan...lega sikit, bolehlah siapkan satu persatu, tak terkejar kejar pulak nanti...Tapi syukur, rezeki Allah mengikut pada perancangannya. Pada sesiapa yang berminat nak buat tempahan, boleh buat tempahan mengikut prosedur yang saya dah update kat sini Tempahan. Dah siap bagi penerangan untuk memudahkan proses tempahan...Jangan segan-segan pulak, masuk tempahan je.......hehhhehehee

Sekarang jom tengok apa yang baru siap ni...Bantal I ♥ U dengan nama kat bawah. Dia request nak letak kecik je, hakak pun buat kocik-kocik je la..

Pandangan hadapan. Siap letak harga lagi.. Nak suruh beli la tuu.. :)

Pandangan sisi dan belakang ye. Yang sisi tu nak tunjuk nama je sebenarnya. Yang belakang tu ambik sebab customer nak tengok rupa dari belakang sebelum pos..But dun worry my dear customer, hakak buat yang sebaiknya mengikut permintaan korang.

Ni masa dalam pembinaan~

Sekian

3 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cheeky Quotes