Tuesday, October 29, 2013

MR Right & MRS Always Right

Assalamualaikum.

Alhamdulillah dapat siapkan tempahan bantal lagi. Kali ni tempahan diberi contoh gambar dan dia mintak bantal yang sama sebijik.. heheehe, tempahan dari Johor lagi. Sesiapa yang berkenan bolehlah tengok-tengok album kami di Lime Like Shop. Ada banyak pilihan. Nak design sendiri pun bolehhhhh~

MR moustache & MRS lips

Gambar dari depan dan belakang. Ada tulis nama. Mr Faiz & Mrs Huda

Harap-harap tuan empunya bantal berpuas hati ^_^

Masuk bulan November ni dah 5 bulan kami beroperasi. Baru hingusan lagi dalam bidang perniagaan kecil-kecilan ni. Bagi sesiapa yang ada cadangan, kritikan membina, komen, tips-tips berniaga, amat dialu-alukan.

Kemahiran sentiasa perlu diasah ^_^

Jangan lupa like page kami sekali...Lime Like Shop  

Sekian.

3 comments:

  1. Jom join GA ni http://hasyaifaamadariqfi.blogspot.com/2013/11/1k-giveaway-by-cik-arnab.html

    ReplyDelete
  2. Salam. Saya blogwalking sini dan follow awak :)
    Btw nak mintak tolong like link di bawah ni ^^

    https://www.facebook.com/aishah.fafa/posts/550188008409273
    Terima kasih sudi tolong :)

    Awak suka join contest / giveaway / segmen di blog atau facebook tak ? Kalau ya, jom singgah blog saya sambil usha banyak giveaway menarik dengan tawaran hadiah yang sangat awesome !

    Selalu-selalulah jenguk blog saya dan follow / bloglist untuk tengok update giveaway yang terbaru. Tiada paksaan hihi :)

    King Of Contest - http://twinkleeestar.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. aisha fauzi dlm bloglist sy dh :)
    ok. nti blogwalking balik ye.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cheeky Quotes